Juicy Fruits

4.8/5
Ekspertvurdering 💎
Juicy Fruits
Slot info
Software Pragmatic Play
Hjul 5
Betalingslinjer 9
RTP 96,20%
Volatilitet Medium
Minimumsindsats 0.25
Maksimal indsats 125
Bonusfunktioner
Free spins no
Bonusrunder yes
Wild-symbol yes
Scatter-symbol yes
Multiplikator yes
Progressiv yes
Autoplay yes

Grundspillet vil helt sikkert give dig en tør mund, og den saftige boblende baggrund dæmper ikke ligefrem din lyst til en kold drink eller to. Trigger du bonusrunden, er du dog med på en potentiel spændingsrejse til en værdi af 5.000x din indsats. 

Mens Push Gaming havde den centrale growing wild-funktion pænt sammenflettet med landbrugstemaet, er dette ikke rigtig tilfældet med Juicy Fruits. Spændingen er stadig overført, men bonusrunden er en klar “hit or miss” affære. Når den roaming wild vokser over en vis tærskel, kan du bogstaveligt talt mærke momentumskiftet, og du ved bare, at massive udbetalinger er på vej i din retning.

Kort om spillet:

✨ Gratis spinsingen
? Wild-symbolja
? Scatter-symbolja
✖️ Multiplierja
? Bonusspilja
? Min. mønter pr. spin0.25
? Maks. mønter pr. spin125
? Jackpot5000 x indsats
?️ Autoplay-mulighedja

Indsatsstørrelser, RTP og varians

Afkastet til spilleren i dette spil er 96,2%, hvilket er lidt over vores målestok for gennemsnittet på ca. 96%.

Udvalget af indsatser på det websted, vi testede, gik fra et minimum bet pr. spin på 0,25 DKK op til et maksimum på 125 DKK pr. spin.

Volatiliteten i dette spil er høj, hvilket gør det til et godt match til vores foretrukne spillemaskinstrategier. Vores slotstrategier sigter mod den højest mulige volatilitet.

Tema og historie

Dette slot har et lyst og muntert frugtmaskine-tema.

Dette spil tilføjer en overdådig smag til sin klassiske æstetik. I stedet for den almindelige frugtmaskine, vil spillerne dykke ned i en skål med punch for at snuppe så mange saftige stykker frugt som muligt.

Juicy Fruits vil tiltrække elskere af den gamle frugtmaskine, men også nytilkomne, som ikke kan modstå dens velsmagende billeder. Vær advaret, dette slot kan efterlade spillerne længes efter en tropisk cocktail.

Grafik, lyde og animationer

En kølig melodi spiller i baggrunden ledsaget af de lækre lyde af drinks, der hældes op, og is, der klirrer. Musikken stiger til et festligt niveau under spins, og spilleautomaterne spinner med en tilfredsstillende shuffle. Soundtracket efterlader ingen tvivl om, at spillerne er trådt ind i en fantastisk fest.

Hjulene er fyldt med en række frugter fra de klassiske kirsebær og citroner til specielle godbidder som kiwier og hindbær. Udvalget skaber en følelse af overflod og kan efterlade spillerne lidt sultne.

Baggrunden bag hjulene er en skvulpende punch bowl fyldt med fristende juice og rigeligt med is og frugt. Spillere vil have den finurlige følelse af, at selve spillet foregår i en fyldt skål med frisk cocktailpunch.

Generelt skaber animationen og soundtracket i dette spil en festlig atmosfære.

Juicy Fruits bonus funktioner

Crown Wild er i centrum i dette spil, og den kan lande i størrelser fra 1×1 til 5×5 i grundspillet. Som wilds normalt gør, vil den træde ind og erstatte alle almindelige betalingssymboler. Wilds er endnu mere fremtrædende i bonusrunden, og du udløser gratis spins-funktionen, når du lander mindst 3 diamant scatters hvor som helst på det samme spin. 6 gratis spins starter du uanset hvad, og det handler om at samle flere diamant scatters. 

Du vil se en kron-/diamantmåler over hjulene, og hver diamant scatter, du samler, bliver tilføjet til måleren. Du får 1 til 3 ekstra spins for hver 3 scatters, du samler, og dette opgraderer også størrelsen af den vandrende krone wild. wild-symbolet starter som et almindeligt 1×1 symbol i 1×1 størrelse, og det bevæger sig tilfældigt rundt pr. spin. Du kan opgradere wild-symbolet til 2×2, 3×3, 4×4 og 5×5 i størrelse, og du kan også få ekstra spins op til 4 gange. 

Hvis du oprindeligt udløste bonusrunden med 4 eller 5 scatters, vil måleren starte med 1 eller 2 scatters, der allerede er indsamlet. Endelig kan ikke-britiske spillere købe bonusrunden for 100x den samlede indsats, men du skal slå Ante Bet-funktionen fra for at gøre dette. Ante Bet får dig til at betale 20 % mere pr. spin, og det tilføjer ekstra scatters til hjulstrimlerne, hvilket effektivt fordobler dine chancer for bonusrunden.

  • Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Scatter-symbolet. Det vises på alle hjulene, og i grundspillet kan Wild-symbolet lande alene eller i klynger af 2×2, 3×3, 4×4 eller 5×5.
  • Scatter-symbolet kan lande på alle hjulene, og når spilleren får 3 eller flere af disse symboler, udløses funktionen gratis spins. Spillerne tildeles i første omgang 6 gratis spins.
  • Mens funktionen er i gang, vil der altid være en Wild på hjulene, som tildeles et tilfældigt sted hver gang et nyt spin udføres.
  • Hvert Scatter-symbol, der lander under gratis spins-funktionen, bliver samlet for spilleren indtil slutningen af runden. Hver gang 3 scattersymboler indsamles, bliver funktionen genudløst, hvilket giver et tilfældigt antal gratis spins fra 1 til 3. I mellemtiden vil den roaming Wild gradvist stige i størrelse.
  • Gratis spins-funktionen kan blive retriggered maksimalt fire gange.

Opsummering

Det kan ikke benægtes, at Pragmatic grundlæggende har taget den voksende roaming wild bonusrunde fra Push Gaming’s Fat Rabbit og pakket det hele ind i et mindre innovativt tema. Indrømmet, det frugtagtige tema er mere udførligt udført end i mange lignende spil, da hjulene er placeret i en cocktail og det hele. Men grundspillet er så tørt som et ben, bortset fra de meget lejlighedsvise keep-you-afloat gevinster, som en større version af wilds kan give. Nøglen til at komme tæt på 5.000x potentialet findes derfor i bonusrunden. Vores erfaring er, at du skal skrue wild’en op til 3×3 i størrelse så hurtigt som muligt for at have en chance. 6 gratis spins kan være overstået på et øjeblik, når intet går din vej, men hvis du kommer op på 3×3 eller højere, vil stort set hvert spin, du har tilbage, give solide udbetalinger. Når det massive 4×4 bæst strejfer rundt på den lille plads, der er tilbage, ved du, at du har ramt et home run.

Populære kategorier

Populære spillemaskiner

Vi bruger cookies til at give dig den bedste oplevelse på vores hjemmeside
Vis mere
Slotsvil casino
100% op til 300€
4.5/5